Přihlašte se k newsletteru
..a už vám nic neunikne!
Novinky
OMEZENÝ PROVOZ

Z důvodu červencového přírustku do našeho dvounohého teamu budei nadále pokračovat lehce OMEZENÝ PROVOZ.  Mrzí nás to, ale věříme, že to pochopíte     pokud se nedovoláte na telefon 606 248 234, kontaktujte nás na telefonu: 773...

více
6.-7.10. rozvoz JIŽNÍ ČECHY

V SOBOTU 6.10. a v NEDĚLI 7.10. můžete využít rozvozu směr TÝN NAD VLTAVOU! Pojedeme trasu z Nepřejova, přes MIROTICE, PÍSEK, ALBRECHTICE NAD VLTAVOU, TÝN NAD VLTAVOU, POŘEŽANY a zpátky přes...

více
11.10. rozvoz PRAHA

Ve čtvrtek 11.10. jedeme přes PRAHU (přes Dobříš, Mníšek a Radotín) a vy opět můžete využít zvýhodněné ceny za dopravu objednaného zboží za 150 Kč (při minimální hodnotě objednávky 1.000 Kč) ;) Pokud...

více
11.10. rozvoz TEPLICE, ÚSTÍ

Ve čtvrtek 11.10. jedeme směrem na PRAVIDELNOU SEVERNÍ TRASU do TEPLIC - z Nepřejova, přes Prahu, Kralupy nad Vltavou, Roudnice nad Labem, Lovosice, Litoměřice, Ústí nad Labem až do Teplic - a vy opět můžete využít...

více
6.12. rozvoz BENEŠOV, ŘÍČANY, JÍLOVÉ U PRAHY

Ve čtvrtek 6.12. jedeme na BENEŠOVSKOU trasu - z Nepřejova, přes Sedlčany, Neveklov, Benešov, Poříčí nad Sázavou, Velké Popovice, Říčany, Jílové u Prahy, Davle, Slapy, Nový Knín, Dobříš  - a vy opět můžete využít zvýhodněné ceny...

více
20.12. rozvoz TURNOV, ML. BOL, PRAHA

Ve čtvrtek 20.12. jedeme směrem na pravidelnou SEVERNÍ TRASU - z Nepřejova, přes Prahu - Jižní Spojka, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Benátky nad Jizerou, Mladou Boleslav, Březno, Dolní Bousov,...

více

Ochrana osobních údajů

Úvod Info Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.krmimezdrave.cz, Jiří Báječný, s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. U Úřadu na ochranu osobních údajů je registrován pod registračním číslem 00070676.

 

Prodávající, jakožto zpracovatel osobních údajů, je zároveň jejich správcem a získané osobní údaje budou zpracovány bezpečnou formou zamezující jejich zneužití. Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrná a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány po dobu 10 let, nebo do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny. Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Jiří Báječný je nadále nebude zpracovávat.

 

Můžeme o Vás shromažďovat a zpracovávat následující údaje:

  • Informace, které nám poskytnete prostřednictvím přístupu a vyplněním formuláře na stránkách www.krmimezdrave.cz (dále jen „Webové stránky”)
  • Pokud nás kontaktujete, můžeme uchovávat záznam o této korespondenci.
  • Podrobné informace o Vašich návštěvách Webových stránek a o zdrojích, ke kterým jste se připojili.
  • Pokud nesouhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje byly používány v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů, prosíme, nepředávejte nám své osobní údaje prostřednictvím Webových stránek.

Informace, o které Vás žádáme, mohou zahrnovat:

  • Jméno a příjmení
  • Adresa trvalého bydliště, město, PSČ, korespondenční adresa
  • E-mailová adresa
  • Mobilní telefonní číslo, pracovní telefonní číslo
  • Heslo pro komunikaci
  • Způsob úhrady, bankovní spojení
  • Další informace týkající se Vaší identifikace

Tento seznam není vyčerpávající a může být aktualizován.

 

Vaše osobní údaje, které jsme získali prostřednictvím Webových stránek, jsou směrovány do jednoho nebo více IT systémů. Zde jsou uloženy a použity za účelem (např.) zpracování Vašeho požadavku na informaci tak, abyste na Váš dotaz obdrželi řádnou odpověď a informace o našich produktech, za účelem uzavření smlouvy (přijetí a vyřízení Vaší objednávky produktů). Pro zajištění bezpečného zpracování Vašich dat v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů využíváme veškerá možná k tomu nezbytná opatření.Souhlasíte s tím, že Vámi poskytnuté osobní údaje budou systematicky spravovány automatickým způsobem za použití automatických a veškerých dalších nástrojů informačního systému.

K čemu nám slouží získané informace

  • Zajištění co nejefektivnějšího způsobu prezentace obsahu našich webových stránek pro Vás
  • Zajištění plnění smlouvy
  • Interní vedení záznamů
  • Poskytnutí informace, produktu nebo služby podle Vašeho požadavku nebo poskytnutí takových informací a služeb, u kterých předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, včetně oběhu marketingových materiálů použitím e-mailové adresy, kterou jste nám poskytli.
  • Občasný kontakt s Vámi za účelem průzkumu trhu
  • Zasílání přímého marketingu elektronickou cestou o produktech a službách (pouze tehdy, budeme-li mít od Vás příslušný souhlas)
  • Oznámení o změnách našich služeb
Copyright 2014 - 2018 © Krmíme zdravě

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru...

...a už vám neunikne žádná novinka, akce, ani plánovaný rozvoz!


Zájem o rozvozy:



Jednou až dvakrát měsíčně vám zašleme náš newsletter s novinkami a aktuálními akcemi. Maximálně jednou měsíčně vám zašleme notifikaci o rozvozu vaším směrem. Z příjmu zpráv se budete moci kdykoli odhlásit.

>> Zásady ochrany osobních údajů

>> Všeobecné obchodní podmínky