Přihlašte se k newsletteru
..a už vám nic neunikne!
Novinky
OMEZENÝ PROVOZ

OMEZENÝ PROVOZ - MATEŘSKÁ "DOVOLENÁ"   Přibližně ve dnech 22.4.-26.5. se náš team opět rozroste o další malou posilu. Budeme se maximálně snažit Vám vycházet vstříc. Ovšem v těchto dnech bude provoz...

více

Ochrana osobních údajů

Úvod Info Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.krmimezdrave.cz, Jiří Báječný, s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. U Úřadu na ochranu osobních údajů je registrován pod registračním číslem 00070676.

 

Prodávající, jakožto zpracovatel osobních údajů, je zároveň jejich správcem a získané osobní údaje budou zpracovány bezpečnou formou zamezující jejich zneužití. Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrná a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány po dobu 10 let, nebo do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny. Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Jiří Báječný je nadále nebude zpracovávat.

 

Můžeme o Vás shromažďovat a zpracovávat následující údaje:

  • Informace, které nám poskytnete prostřednictvím přístupu a vyplněním formuláře na stránkách www.krmimezdrave.cz (dále jen „Webové stránky”)
  • Pokud nás kontaktujete, můžeme uchovávat záznam o této korespondenci.
  • Podrobné informace o Vašich návštěvách Webových stránek a o zdrojích, ke kterým jste se připojili.
  • Pokud nesouhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje byly používány v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů, prosíme, nepředávejte nám své osobní údaje prostřednictvím Webových stránek.

Informace, o které Vás žádáme, mohou zahrnovat:

  • Jméno a příjmení
  • Adresa trvalého bydliště, město, PSČ, korespondenční adresa
  • E-mailová adresa
  • Mobilní telefonní číslo, pracovní telefonní číslo
  • Heslo pro komunikaci
  • Způsob úhrady, bankovní spojení
  • Další informace týkající se Vaší identifikace

Tento seznam není vyčerpávající a může být aktualizován.

 

Vaše osobní údaje, které jsme získali prostřednictvím Webových stránek, jsou směrovány do jednoho nebo více IT systémů. Zde jsou uloženy a použity za účelem (např.) zpracování Vašeho požadavku na informaci tak, abyste na Váš dotaz obdrželi řádnou odpověď a informace o našich produktech, za účelem uzavření smlouvy (přijetí a vyřízení Vaší objednávky produktů). Pro zajištění bezpečného zpracování Vašich dat v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů využíváme veškerá možná k tomu nezbytná opatření.Souhlasíte s tím, že Vámi poskytnuté osobní údaje budou systematicky spravovány automatickým způsobem za použití automatických a veškerých dalších nástrojů informačního systému.

K čemu nám slouží získané informace

  • Zajištění co nejefektivnějšího způsobu prezentace obsahu našich webových stránek pro Vás
  • Zajištění plnění smlouvy
  • Interní vedení záznamů
  • Poskytnutí informace, produktu nebo služby podle Vašeho požadavku nebo poskytnutí takových informací a služeb, u kterých předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, včetně oběhu marketingových materiálů použitím e-mailové adresy, kterou jste nám poskytli.
  • Občasný kontakt s Vámi za účelem průzkumu trhu
  • Zasílání přímého marketingu elektronickou cestou o produktech a službách (pouze tehdy, budeme-li mít od Vás příslušný souhlas)
  • Oznámení o změnách našich služeb
Copyright 2014 - 2019 © Krmíme zdravě

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru...

...a už vám neunikne žádná novinka, akce, ani plánovaný rozvoz!


Zájem o rozvozy:



Jednou až dvakrát měsíčně vám zašleme náš newsletter s novinkami a aktuálními akcemi. Maximálně jednou měsíčně vám zašleme notifikaci o rozvozu vaším směrem. Z příjmu zpráv se budete moci kdykoli odhlásit.

>> Zásady ochrany osobních údajů

>> Všeobecné obchodní podmínky