Omlouváme se za zpoždění doručování objednávek dopravcem WEDO, který se aktuálně potýká s problémy z důvodu změn na trase. Na odstranění problémů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Brusinky (klikva) sušené

200 Kč 350 Kč od 200 Kč 178,57 Kč bez DPH 312,50 Kč bez DPH od 178,57 Kč bez DPH
EXTERNÍ SKLAD - do 14 dnů EXTERNÍ SKLAD - do 14 dnů Zvolte variantu
Varianta

Výborný přírodní antioxidant, podpora imunity, pomoc při léčbě zánětu močových cest a tvorbě ledvinových kamenů. Slazeno jablečným koncentrátem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

O brusinkách:

Brusnice brusinka je rostlina z čeledi vřesovcovitých. Plodem této rostliny je brusinka, která dala jméno celé rostlině. Roste v kyselých, na minerály chudých půdách, konkrétně na svazích kopců a hor jehličnatých lesů, na vřesovištích i rašeliništích v mírném pásu severní polokoule.

Plody – brusinky, jsou červené (dozrávají z bílých až průhledných) bobule o průměru 5 až 8 mm. Jsou jedlé, kyselé nahořklé, dozrávají v srpnu až říjnu.

 

Brusinky jsou především výborným zdrojem antioxidantů, dále obsahují vyváženou směs vitaminů (především A, B a C) a minerálních látek, ceněné jsou i pro obsah organických kyselin (např. kyselina benzoová, kyselina chynová). Obsahují také třísloviny.

  • podpora imunitního systému
  • podpora léčby zánětu močových cest
  • slazené jablečným sirupem

 

Složení:

  • klikva (55%-70%)
  • jablečný koncentrát (33%-48%)
  • slunečnicový olej (0,1%-1%)

 

Skladování:  Skladujte v suchu při teplotě do 20°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: USA

Upozornění: Tento výrobek prošel mnohonásobnými kontrolami. Eventuálním kouskům skořápek/pecek se nedá zabránit ani při nejmodernějším způsobu balení. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: