PST! Víš, že celý sortiment HKM je dostupný už do jednoho týdne? Je libo novou deku, ohlávku, kamaše, čištění nebo třeba kyblíček?

Česnek plátky

od 220 Kč od 191,30 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Česnek rozšiřuje cévy a zlepšuje tekutost krve, má baktericidní účinek, ničí choroboplodné zárodky, bakterie a plísně ve střevu a zabraňuje tak kvašení, tiší křečovité bolesti.

Detailní informace

Hmotnost: 500 g
Skladem
220 Kč
191,30 Kč bez DPH
Hmotnost: 1 kg
Skladem
420 Kč
365,22 Kč bez DPH
Hmotnost: 2 kg
Skladem
690 Kč
600 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Česnek obsahuje mnoho účinných látek: aminokyseliny, enzymy, allicin a látky podobné hormonům.

  • rozšiřuje cévy a zlepšuje tekutost krve
  • baktericidní účinek, ničí choroboplodné zárodky, bakterie a plísně ve střevu a zabraňuje tak kvašení
  • tiší křečovité bolesti
  • brzdí růst nádorů a vyplavuje z těla jedy


Česnek je možné použít jako přírodní přípravek k odpuzení hmyzu. Je nutné jej podávat po delší dobu, aby svůj účinek mohl plně uplatnit, neboť jeho zápach, který nám lidem není příliš příjemný, nemají v oblibě ani mouchy a komáři. Pach síry, který vydává kůže i huba, odpuzuje hmyz.
Česnek chrání také před nemocemi dýchacích cest, upravuje střevní mikroflóru a chrání před hmyzem a přílišným začervením. Po podávání antibiotik napomáhá při návratu střev a všech ostatních orgánů do normálního stavu.

Česneková kúra způsobí zřetelné zlepšení celkového zdravotního stavu koní. Stoupá jejich aktivita a koncentrace. Nervozita, úzkost a citlivost se snižují.

Poroz!!! Kojícím klisnám by se měl podávat česnek v malých dávkách, jelikož mléko nesmí chutnat po česneku, protože by to mohlo dráždit hříbě, jež by mléko mohlo i odmítnout!!!

Náš česnek je v potravinářské kvalitě.

Dávkování:
kůň 2-5g/ 100kg živé váhy

Pozor, nepřekračujte doporučené dávkování. Při jeho překročení (cca 20g/100kg) hrozí hemolytická anémie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: