Jablečné výlisky granulované

40 Kč 150 Kč 500 Kč od 40 Kč 35,71 Kč bez DPH 133,93 Kč bez DPH 446,43 Kč bez DPH od 35,71 Kč bez DPH
Skladem (2 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Oblíbené jablečné výlisky v granulované formě. 100% přírodní jablečné výlisky bez přidaných surovin (neobsahuje melasu ani obiloviny).

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamennou prodejnu
máme v Horních Hbitech u Příbrami. Můžete se tu s námi potkat každý den od úterý do soboty.
Mícháme ručně
Báječné Směsi mícháme ručně
a jsou připravovány s největší precizností tak, aby každá naše krmná směs byla dokonalá.
Recyklujeme
Neplýtváme a recyklujeme
a proto objednávky balíme do již použitých krabic, čímž snižujeme ekologickou stopu i náklady.

Detailní popis produktu

Jablečné výlisky jsou jablečná dřeň, která zůstává po lisování šťávy z jablek, jde tedy primárně o dužinu a slupky jablek, v menším množství o jádřince a pecky. Zatímco se šťávou z jablek odchází převážná většina cukru, ve dřeni zůstává hodnotná vláknina - pektin. Díky svému téměř 70% obsahu vlákniny, jsou jablečné výlisky skvělou surovinou pro všechny koně, včetně koní u nichž musíme důsledně regulovat příjem cukrů a škrobů (obézní koně, koně s IR, Cushingem, PSSM, vředaři). Velkým benefitem pektinu je, že chrání sliznice trávicího traktu a je skvělou potravou pro prospěšné bakterie ve střevech - jedná se tedy o důležité prebiotikum

Dále jsou jablečné výlisky zdrojem antioxidantů a polyfenolů, které jsou v krmné dávce důležité pro podporu imunity koní. 

Jablečnými výlisky lze také výborně zchutnit krmnou dávku, protože jsou velmi aromatické a koně je chuťově ocení. Granulky jsou křehké, ihned se rozpadají. Dají se podávat suché z ruky jako zdravý pamlsek nebo zařadit do krmné dávky. Větší množství doporučujeme krátce namočit, protože bobtnají. 

Dávkování:

50g-300g denně pro dospělého koně

Složení:

100% vylisovaná jablečná dužina, slupky, jadřince a pecky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: